Häromdan så hada vi sv och gjorde lite historier...(så här blev en)

Det vaer en gång en katt som hette runar.Runar var en mycket ensam röd katt.Han gillade att äta potatis och lite surströmming.När runar gick ut.Skogen var mörk och dyster.PÅ vägen hittade dom en grön igelkott som hette sven-åke.Sven-åke var välldigt snäll, han bjöd på godis.Han tyckte själv inte så mycket om godis för när han åt det så blev han hyper och slog ner alla som kom i närheten.Han skulle fylla 92 år nästa dag och önskade sig en ponny.Ponnyn skulle vara rosa med små horn på huvudet.Ponnyn ska också ha grönt hår.


Lite konstig va???  Jag berätter hur det gick till:
Alla får ett varsitt papper och på en minut fick man på sig att skriva början, när vår lärare sa till oss att sluta skulle vi byta papper med varandra.Så fortsatte vi tills alla fem hade skrivet en snutt på varje papper.Det var 3 olika personer som skrev denna historia samt mig!!

Superkul om man inte har något att göra(men man måste vara mint 3 pers)

Kramizz Anna


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg! Kolla in min http://justvendela.blogg.se oxå! <3

2009-11-13 @ 20:12:28
URL: http://justvendela.blogg.se/
Postat av: amanda

haha jag skrev sven-åke delen!!!! hahahaha :)

2009-11-13 @ 21:06:53
URL: http://mimmio.blogg.se/
Postat av: mig

aa

askul!!!!

2009-11-14 @ 10:06:31
URL: http://loppii.blogg.se/
Postat av: fia<33

aa jag kommer nt riktigt ihåg vårna men den var oxå väldigt skumm me dell som skrev kärleks historier å calle som sabba dem!!! hahaha det var jättekul!! De va typ oscar som va den enda som skrev normalt i vår grupp!!!(jag skrev de förvirrade delarna... inte så konstigt för jag hade slut på fantasi... min delar blev typ så här... de gör ont att... öööö vet nt... och att ehhhhh... ingen aning... och att... öööööööö jag tror eva-lotta vet!) typ nåt sånt skrev jag! men det var ju bäst när calle sabbade det där när dell skulle skriva brons färgat hår och hon stavade fel... så det blev broms (nu kommer calles del) spår i kallingarna! De måste vi göra igen! det va så kul!



Pok fia<33

2009-11-14 @ 14:17:56
URL: http://detrebastisarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0